4.04 on 5 210 reviews with www.avis-verifies.com
Smart objecten : Wifi-multistekker

Bedien uw apparaten met uw smartphone, waar u ook bent.

Beschikbaar

Wifi-multistekker

Bedien uw apparaten met uw smartphone, waar u ook bent.

Wifi-schakelaar: comfort en energiebesparing

Met een slimme schakelaar kunt u dankzij een simpele wifiverbinding op afstand de apparaten bedienen die erop zijn aangesloten. Zo kunt u tal van scenario's instellen. Een wifi-blok bestaat uit drie tot zes verschillende stopcontacten. U kunt er allerlei dagschema's mee programmeren. Dit slimme accessoire zorgt voor aanzienlijk meer comfort en verlaagt tegelijkertijd het bedrag van uw elektriciteitsfactuur.

Controle op afstand van uw apparaten

Met de gratis app Chacon Home voor de smartphone en/of tablet beheert u om het even waar de verlichting en elektrische apparaten die op uw slimme schakelaar zijn aangesloten. Zo geniet u van maximaal comfort, want u hoeft zich niet meer af te vragen of u ’s ochtends na het strijken van uw hemd wel degelijk de stekker van uw strijkijzer uit het stopcontact hebt getrokken. Met een eenvoudige klik onderbreekt u de stroomvoorziening van uw apparaten.

Bovendien kunt u met de optie voor aanwezigheidssimulatie bepaalde voorzieningen activeren die op het wifi-blok zijn aangesloten. Dat kan bijvoorbeeld een lamp zijn die op willekeurige momenten aan- en uitspringt als u niet thuis bent. Die functie zorgt voor extra beveiliging van uw woning.

Uw energieverbruik onder controle

Een smart schakelaar levert een aanzienlijke energiebesparing op. Enerzijds kunt u de op het blok aangesloten apparaten op afstand bedienen. Anderzijds kunt u met een timer instellen dat een apparaat of lamp na een bepaalde tijd automatisch wordt uitgeschakeld. Zo voorkomt u dat er energie wordt verspild als het apparaat of de verlichting niet wordt gebruikt. Dat is vooral interessant voor multimedia-apparatuur in stand-bystand of voor bijverwarming.

Dagschema's en scenario's

De mobiele app biedt de mogelijkheid om allerlei scenario's te maken en in te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld plannen dat de bijverwarming en uw radio worden ingeschakeld op het tijdstip waarop u wakker wordt, zodat u de dag goed kunt beginnen met uw favoriete muziek in een warme kamer.

Wilt u graag een slimme schakelaar in huis voor meer comfort en minder energieverbruik? Ontdek ons wifi-blok.

29,90 €

34,90 €

-5,00 €

Inclusief 0,50 € Voor milieuheffing
(niet beïnvloed door de korting)

Paiement sécurisé via HiPay
Mobile application
Ja, Android en iOS (gratis)
Verbinding
Wi-Fi (2.4GHz 802.11 b/g/n)
Garantie
2 jaar
Input
230V AC 50Hz, Max. 3500W
Gebruik
Binnenshuis
Kabellengte
1,5m
Power
max. 3500W, 230V 50Hz

28 Andere producten in dezelfde categorie:

Onze klanten kochten ook

Articles du blog en relation

Aucun article du blog en relation