4.04 on 5 210 reviews with www.avis-verifies.com
Over ons

Over ons

Een bedrijf dat innoveert om marketleider te blijven


In 1977, richt Roland Chacon het bedrijf op met dezelfde naam, gespecialiseerd in het ontwerpen en de distributie van elektrische producten.


Na de overname in 1994 door de huidige twee aandeelhouders, verbreedt Chacon de missie van het bedrijf door zich te lanceren in het domotica gericht op het comfort en de veiligheid voor smart homes.


In 2003, lanceert Chacon haar export afdeling. De eerstedoelmarktenzijn Frankrijk, Spanje en Portugal.


In 2008, ziet het merkt DiO, ecosysteem van inter-compatibele producten, ziet het licht en zet de toon voor de domotica activiteiten die ontwikkeld door Chacon. Met een compleet ecosysteem zenders en ontvangers voor een smart home, zorgt het DiO gamma ervoor om de verlichting en rolluiken te controleren en motorisering van op afstand, zonder kabels te moeten trekken.


In 2015, besluiten de twee merken DiO en CHACON om een ander standpunt in te nemen:


- Chacon oriënteert zich meer naar de ‘Smart Home Devices ‘ innovatieve en intelligente producten voor het huis om het dagelijkse comfort te verhogen van de consumenten en in de autonome en aangesloten producten die de toegang tot de wereld van het slimme huis vergemakkelijken ;


- DiO Connected Home biedt een complete ecosysteem aan met een nieuw gamma producten, efficiënter dankzij haar domotica centrale HomeBox, haar mobiele applicatie DiO en haar accessoires die onder het radio-protocol edisio werken, speciaal ontworpen voor het aangesloten huis.Gespecialiseerd en geëngageerd met haar klanten en partners !

Retail, groothandels in doe-het-zelf, en Internet zijn de belangrijkste spelers in de portefeuille van DiO, momenteel verdeeld tussen België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Spanje, Italië, Portugal, etc.

Chacon-DiO

Société au service de ses clients

Chacon

Vooral hartelijk dank voor je vertrouwen in Chacon sinds meer dan dertig jaar.


Onze technische dienst is dagelijks geopend van maandag tot vrijdag om u te helpen.

---

Op zoek naar een handleiding?

DOWNLOADEN 


Vraag over onze producten? Bezoek onze FAQ:

FAQ


Andere vraag? Contact ons:

CONTACT

---


©2019 Chacon | Powered by wepika

  • Visa
  • MasterCard
  • HiPay